Kun lukee englantilaisia naistenlehtia luulisi helposti etta koko maassa on tasan yksi malli ja kaikkien kauneusihanteiden emo, nimittain Kate Moss.

Taman viikon Glamour UK; kannessa Kate Moss ja sisalla artikkeli "three-day detox diet" joka yhteydessa kuvia Kate Mossista.Ihan en ymmartanyt kuinka kukkakaalia syomalla voi lopettaa kokaiinin nuuskaamisen koska siitahan miss Moss on viimeksi detoxannut?!Ma nimittain epailen ettei Kate ole syonyt pizzaa tai purilaisia ihan tassa elamassa.

InStyle Britain taas valinnut Kate Mossin kanteensa ja sisalla on artikkeli Nicole Ritchien vaatekaapin salaisuuksista ja artikkelissa mainitaan kuinka miss Ritchie ja miss Moss on samanmallisia ja siksi heille sopii taman kauden halterneck mekot ja skinnie farkut.Jaaha.Tamakaan kausi ei siis myoskaan ole mun kausi.Ma muistutan lahinna muffinsia skinnie farkuissa enka ma tieda missa ma pitaisin halterneck mekkoa, neuvolassa?

Kate Moss jaa kiinni kokaiiniriippuvuudesta ja on yhtakkia kymmenkertaistanut mallikeikkansa.Nicole Ritchie on vakavasti sairas anoreksian kourissa ja oli juuri katkaisussa heroiiniriippuvuudesta ja yhtakkia miss Richie on tyyliguru.Maassa jossa naisten tavallisin vaatekoko on 44 patee ilmeisesti sanonta "you always want what you cannot have".

 

Cindy Crawfordista tuli viikoksi mun idoli.Cindy myonsi etta pysyy kauniina ja nuorena koska laittaa jatkuvasti botoxia ja tayteaineita naamaansa.You go, girl!Kyllahan me se jo tiedettiin mutt kiva kuulla etta joku julkisesti myontaa kauneutensa salat.Siis ei niin etta "kaytan Niveaa ja olen nayttanyt ihan samalta jo kohta 15 vuotta, ihme juttu".Sitten kun Teri Hatcher viela myontaa ettei oikeasti juuri voi syoda mitaan pitaakseen linjansa niin ma hihkun aaneen ja katson kokonaisen jakson Desperate Housewifesia yokkaamatta kertaakaan.

Ja sitten se typera Cindy meni ja sanoi ettei oikeasti tarkoittanutkaan niin vaan toimittaja ymmarsi vaarin.Anteeksi vaan mutta mitenka voi ymmartaa sanan botox vaarin? Please Cindy, jos sun naamaa ei varahdakkaan nauraessa niin jaljet johtaa botoxtehtaalle eika suinkaan sun oman Cindy Beauty naamarasvan tehtaalle.

Mun pitaisi varmaan vetaa tasta johtopaatoksena etta Englanissa on kaunis jos on huumeriippuvainen ja erityisen vetava on jos saa viela syomishairion siihen samaan.

"Broccoli and Blow-diet" tai "Cauliflower and Cocaine-diet", taitaa ollakkin se oikeampi nimitys dietille jota kantsii noudattaa jos haluaa ratsastaa trendin harjalla.Vaikka en usko etta ma saa Nicole Ritchien vaatebudjettia vaikka meilla olisi koko perhe syomatta tai vaan kukkakaalilla.

Ja mun ei selvasti kannata lukea brittilaisia naistenlehtia.Ei tee hyvaa mun verenpaineelle.