Britit on ihan täpinöissään koska kohta alkaa potkupallon MM-kisat. Nyt pitäisi jännittää jonkun Wayne Rooneyn varpaanluiden paranemista ja arvailla että onko Beckham oikein latautunut vai onko se syönyt vääränlaista paella siellä Madrissa. Tämä jutut kiinnostaa mua ihan yhtä paljon kun Oulun Kärppien kesäleiri tai Hjalliksen johtotyyli Jokereissa vai missä lie Espoon Jazzissa. Musta ei saa penkkiurheilijaa tekemälläkään. Mä en ymmärrä kuinka jonkun biorytmit saattaa häiriintyä jostain hiton potkupallo- tai kumikiekkokisasta. Aikuisilla miehillä. Jalkopallohuligaanit on ihan samanlaisia kun nämä jääkiekkokisoissa kunnostautuneet kisaturistit. Bisseä vedetään naama punaisena, pissitään kadulle ja sitten päästetään se sisäinen sankari valloilleen ja nousukännissä hoilataan kuinka Sankareita me ollan kaikki, ihan jokainen. Ihan niinkun joillain Peralla olisi mitään tekemistä sen kanssa saako kotijoukkue mitallin tai ei.

Britit on ihan samanlaisia potkupallon suhteen. Paikallinen Wayne kittaa Lapparin sijan Stellaa pubissa ja tuijottaa tyhmänä laajakuvaruutua ja tavallisesti niin estynyt britti halaa kavereita kun Liverpool tekee maalin Manchester Unitedia vastaan. Ja jos ManU ei tee sitä maalia niin Wayne potkii kaikki roskikset kumoon kotimatkalla pubista kotiin. Anarkiaa!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mielenkiintoiseksi tämän brittijoukkueen tekee niitten valmentaja Sven Göran Eriksson Ruotsista. Siis taas on svedut asialla. Suomi voitti lätkän MM-kultaa silloin kun svedu niitä valmensi ja nyt on Enkkujen joukkue huippukunnossa kun siellä häärää hurri.

Siis se kansa jota me aina haukutaan lila-pöksyiksi kahvittelijoiksi ja joiden diskuteeraminen ja demokratia on naurettavaa......Jotenkin se diskuteeraaminen näyttää tekevän tulosta. Arrogantit britit ja jäärät suomalaiset tarvitsevatkin Håkanin jotta ne löytää sen sisäisen sankarin, ei ne taida ollakkaan ihan pöllöjä. Uskokaan pois, Victoria tulee vielä johtamaan koko maailmaa. Niillä on jo ovelasti sijoitettu tukikohtia ihan joka paikkaan, ne on nimeltään H&M ja IKEA ja ne kuuntelee kaikkien puheluja SonyEricssonin savuverhon takaa.....Kruunu korvaa euron ja dollarin ja kaikilla on blondattu tukka ja joka kodissa asuu vähintään yksi invandrare. Kalles Kaviar on kansallisruokaa, kaikilla farmari-Volvo ja kaikki halaa kaikkia koko ajan.HEJA SVERIGE!!! Mä ryhdyn rempseäksi ruotsalaiseksi.