Mä alan pelaamaan Horse Shit Bingoa.Tänään nimittäin pläjähti Bingo kun luin nettilehtiä.Mutta yksin on turha pelata joten tässä tulee pelisäännöt.Jos keräät yhden lausahduksen joka kategoriasta niin saat pisteitä riippuen lausahduksen arvosta.Eniten pisteitä saanut voittaa Pirkka sukkahousut.

Jos skaalana on vaikka 1-5 niin on syytä määrittää HSB pisteet jotta kaikki ymmärtää kuinka Bingo voiton voi saada.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Uutiset

Ykkösen saa Matti Vanhanen jokaisesta "tavallisesta" lausahduksesta "vietämme ihan tavallista tylsää elämää".Matti, sulla jos jollain tuskin on tylsää; naisia, laulua, autonkuljettaja ja hirmusti bileitä työn puolesta.Kokeile olla raskaana oleva kotirouva....

Jouko "paperi" Ahonen saa kakkosen."Me mennään nyt lakkoon kun me vastustetaan tehtaan sulkemista".Vau, mikä vaikutus ja mikä säkenöivä johdonmukaisuus.Todellinen yhteiskunnan tukipylväs tämä Jouko.

Kolmosen saa Tanja -Vienonen-Karpela-Saarela jokaisesta "mystisestä" sairaudesta jonka hän näin kesän kynnyksellä saa: viime vuonna se oli veritauti ja nyt ilmeisesti mahatauti.Aina niistä irtoaa se kolmen viikon saikku juhannuksen tienoilla. Mutta kaikista "matalanproliifin" (siis annettu lööppitiedote kuinka matalaa profiilia Tanja haluaa noudattaa) kohtauksista saa kolme pistettä.

Nuoret kapinalliset, jos polttaa rakennuksen jonka haluaisi säilyttää ja ei mene töihin vaan pöllii ruokansa koska ei halua mennä paskatöihin vaan kytätä näkikö kukaan kun sä käänsit ranskanleivän niin kyllä näistä järjen äänistää pitää pisteitä saada.Nelonen pläjähtää.

Tarja Halosen suusta päästetty "koko kansan Tarja" lausahduksesta saa täydet viisi Horse Shit pistettä.Self explanatory.

 

Naiset ja ulkonäkö

Ykkönen menee Helena Lindgrenille "en ole koskaan käynyt plastiikkakirurgilla" Com'on! Lordillakin on vaan vähän kajalia ja ripsiväriä.

Teri Hatcher saa kakkosen jokaisesta "mulle on kerran laitetu Botoxia mutta muuten olen ikääntynyt luonnollisesti".Joo-o

Nicole Ritchie "minulla ei ole syömishäiriötä olen vaan luonnostani yhtäkkiä kolmen kilon painoinen". Ja mulla on vyötärö.

Nelosen saa kaikki huippumallit jotka kertovat olleensa "rumia ankanpoikasia" lapsena.Koska ne on niin rumia niin ne saa kymppitonneja keikistellessän bikineissä valokuvaajalle.Joko mä en ole tarpeeksi ruma tai sitten muualla mättää kun ei edes Länsiväylä-lehden kuvaajat kolkuttele mun ovella.

Meikkausoppaat jotka julistavat että "aurinkopuuterilla ja valokynällä loihdit pois väsymyksen merkit kasvoiltasi" . Total Horse shit. Jos sä et ole nukkunut kunnolla viikkoon niin sitä aurinkopuuteria saa tunkea vaikka takalistoon ja mitkään merkit ei häviä.Ja mikä hiton valokynä????Viitosen saa näin räikeastä horse shitsistä. Samanarvoinen on "ei-haiseva itseruskettava rasva". Joo, ja mä kävin eilen kuussa.

 

Lööppikuninkaat ja kuningattaret

Ykkösen saa Mervi Nykänen jokaisesta "Otan eron Matista".Onhan se toisaalta niitä papereita lähettänyt ja eronnutkin mutta jos kolmasti saman Matin kanssa menee naimisiin niin se syö hiukan uskottavuutta erolta.

Matti saa kakkosen jokaisesta "enää en juo" ja "mervin kanssa meillä on asiat kunnossa".

Kolmosen saa joka päivästä kun Toni Halme on ollut töissä eduskunnassa.

Nelosen saa jokaisesti jonkun tangokuninkaan (miltä vuodelta tahansa) saamista ylinopeussakoista.Nelosen saa myös jos Tapani Kansa saa ylinopeussakot "vahingossa".

Viitosen saa kuka vaan joka julkisesti sanoo että raskaana on ihana olla ja nautin täysillä olostani.HORSE SHIT sanon minä.