Tervetuloa ihan turhille sivuille!

Internet on mainio väline, ei muuta voi sanoa.Kaikki itsensä tärkeiksi kokevat ihmiset voivat näin julkisesti olettaa että muita ihmisiä oikeasti kiinnostaa heidän elämänsä ja kirjoitella päiväkirjaa.Ennen päiväkirjaa kirjoitettiin ihan omaksi iloksi ja mun kirjat oli varustettu pienillä munalukoilla ettei kukaan vaan saa lukea muin ajatuksia.Nyt sitten ne korkealentoiset ajatukset julkaistaan verkossa jolla on miljardi käyttäjää.Talk about privacy!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Se ihan vaan omaksi iloksi taisi olla vitsi tai sitten mä olen aina salaisesti halunnut olla verbaalinen vilauttelija ja itsensäpaljastaja. Ja kaikki tietää kuinka haluttuja ihmisiä itsensäpaljastajat yleensä ovat......Tässä tapauksessa saa kuitenkin onneksi katsoa muualle jos ei näkymät kiehdo.

 

Näiltä sivuilta on turha etsiä elämän totuuksia tai viisautta.Glamoröösiä kotirouvan arkea kylläkin. Mutta en sentää rupea julkaisemaan meidän viikon ruokalistaa á la Pirkka tai kerro kuinka monet kalsarit silitin tänään. (Ihan vaan siksi etten silitä kalsareita, muuten se kyllä kävisi Päivän Tapahtumasta)

 

Otan toki vastaan vaikka sukkahousuniksejä ja muuta hyödyllistä tietoa muille kotirouville jos joku niitä lähettää. Vaikkapa Viikon Niksi ; jos lentokoneessa pelkäät että nukahdettuasi suusi aukeaa ja kuorsaat kontrolloimattomasti voit kietoa sukkahousut pääsi ympärille ja sitoa ne leuan alle.Kas näin ei suusi aukea tahtomattasi! Toimii myös muissa julkisissa paikoissa joissa on nukahtamisen vaara.