<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Suomessa näyttäisi olevan vallalla joku ihme debatti sukupolvien paremmuudesta, tai siis huonoudesta. Osku Pajamäki on syyttänyt suuria ikäluokkia ahneiksi omassa briljantissa kirjassaan jota vaan kyseisen opuksen painanut kustantaja voi kuvailla sanoilla "mielenkiintoisen tarkastelupinnan valottajaksi". Tarkastelupinta? Mielenkiintoinen? Ensinnäkin Osku, jos haluaa vakavasti otettavaksi poliitikoksi niin kannattaa ottaa joku aikuinen nimi. Oikeasti, pääministeriksi ei koskaan voi päästä kukaan Osku. Toiseksi, get a hair cut and get a real job.

 

Tosin suuret ikäluokat ovat tähän syöttiin innolla tarttuneet ja nyt sitten saa lukea joka lehdestä  vuodatuksia joiden perusteella kaikki suurten ikäluokkien edustajat ovat syntymästään asti olleet kainaloitaan myöten paskaduuneissa ihan vaan pyyteettömästi palvelemassa vanhempia JA nuorempia sukupolvia.Nuoremmat ovat tunnetusti pullamössöä jolle kaikki on kannettu eteen ja ovat ihan pilalle hemmoteltua sakkia. Yllätys sinänsä että jossa lapselle antaa kaiken niin sitten se on hemmoteltu. Pitäisikö sen lapsen sanoa tarhaiässä että "ei kiitos, älä anna uutta nukkea tai omaa huonetta koska minusta tulee siten aikuisena pilalle hemmoteltu pullamössö". Ja jos eteen kannetaan, niin se otetaan eikö totta? Vai väittääkö joku että jos sulle annetaan 10.000 euroa tilille niin sä annat sen takaisin ettei susta vaan tule sellaiseta jolle on kannettu kaikki eteen. Jos olet, niin mun tilille voi suunnata kaikki ylimääräinen eteen kannettu moraaliton raha.Mun pullamössön taivuttama selkäranka kyllä joustaa, helposti.

 

Kaikki te Pirkot ja Penat jotka olette nenä nyrpällä ja siipi maassa Oskun kirjasta, älkää välittäkö.Osku vaan on yksi sellainen joka itki tarhassa sillä väliin kun äiti hillosi, kutoi, vapautti Vanhan, maksoi kesämökkivelkaa ja teki uraa yliopistolla. Ihan vaan pyyteettömästi. Nyt Oskua vituttaa kun se pelkää ettei kukaan maksakkaan sen eläkettä ja Osku on sentään tehnyt kovaa duunia kunnallispoliitikkona pyyteettömästi meidän kaikkien iloksi. Oikeasti o-on.

 

Päivän lehtien mukaan täällä on Amnesty laatinut raportin Suomen naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Siinä tosin hävittiin hopealle USAlle mutta hei, ei Lordi ehdi jokapaikkaan. Suomi oli myös aivan kärkisijoilla ylipäätänsä väkivaltatilastoissa mikä tietysti nostaa kivasti Suomen mainetta matkailumaana. Ystäväpariskunta joka on tulossa Suomeen visiitille ensi kesänä oli tästä hiukan huolissaan, että uskaltavatko he liikkua Helsingissä. No mutta, ei mitään hätää. Suomessa saa kulkea aivan turvassa yksinään koska suurinosa pahoinpitelyistä tapahtuu kotona ja kaverin toimesta. Better the devil you know than the one you don't! Poikkeamme Bushin kansasta siinä että Tarjan alamaiset mätkivät perhettään ja kaveritaan kännissä mutta turistit jätetään rauhaan. Paitsi ne neekerit ja ryssät Assalla jotka röyhkeästi ovat ruvenneet ilman näkyvää syytä käymään päälle ja ryöstämään kännisiä suomalaisia perjantaiöisin. Joten Assalle ei kandee mennä eikä jatkoille suomalaisten kanssa, pahin paikka johon voi eksyä on snagarijono aamuyöstä ja siellä small talkin yritys ruotsiksi. Otherwise, very safe.