Jos naisella, noin 33-v., on paino noussut, sitä ärsyttää vähän kaikki mutta erityisesti mies ja sen naamalla saisi töitä Clerasil mannekiinina niin mikä silloin on vialla?

No, ainakin vikaa ja paljon löytyy Englannin asuntomarkkinoista....meidänhän ei pitänyt muuttaa enää IKINÄ, tai ainakaan vuosiin mutta niin oli taas muuttuvainen lapsen mieli. Jotenkin kai se aika todella kultaa muistot kun vaan 9 kuukautta sitten viime koettelemuksen olemme päättäneen taas ostaa uuden kodin. Ja kuulkaa, maailmanrauhan saavuttaminen olisi helpompaa kun saada yksi kämppä myytyä ja yksi ostettua täällä maailman turhien byrokraattien luvatussa maassa.
Jos A haluaa myydä asuntonsa hintaa 1 ja B haluaa ostaa asunnon hinnalla 1 niin uskoisi asian olevan aika selvä. Kun vielä A haluaa ostaa asunnon Cltä hintaa 2 ja C haluaa myydä hintaan 2 niin eikö voisi olettaa että kohta sekä A ja B asuvat uusissa kodeissa ja C nauraa matkalla pankkiin tallettamaan sitä 2 rahaa?
Suomessa kyllä mutta täällä UKssa kun halutaan turvata kaikkien tyhjäntoimittajien kiintiötyöt niin yhtälöön lisätään 2 kiinteistönvälittäjää, 3 juristia sekä 2 pankin edustajaa. Ja kun on koossa 11 toimijaa eikä kukaan koskaan tapaa kasvotusten ja ne sähköt ei toimi tämän kaupan osalta niin ei kai se ole ihme jos keskimääräinen kaupanteko aika on 3kk, ja siis siitä kun tarjous on hyväksytty. Bloody hell, ei ole ihme että britit menettivät paikkansa maailman herroina.
Mä vihaan korruptiobyrokratiaa vailla lahjomisen mahdollisuutta.