1. Ala pakkaa vauvan tuttipulloihin valmiiksi vetta mikali niissa on koliikkiventtiilit.Mikali siis haluat etta vesi pysyy pulloissa eika valu vaunuihin ajomatkan aikana.

2.Ala pakkaa tuttipullopussia vaunuihin ajon ajaksi.

3.Ota huomioon etta hotellin vapaat huoneet vahenevat ihmeellisesti kun kerrot etta teilla on vauva mukana.Piilota mukula kyselyn ajaksi.

4. Rintapumpun kaytto on ajon aikana mahdollista muttei suositeltavaa mikali ei halua herattaa liikennevaloissa huomiota.

5.Jos navigaattorin mukaan kotimatka kestaa seitseman tuntia ja viisi minuuttia, kestaa se vauvan kanssa 13 tuntia ja 40 minuuttia.Vaikkei se vauva edes aja.

6. Vauva kantoliinassa voi menna pissalle lauttamatkankin aikana jos ei ole pyhakengat jalassa.

7. Pulautukset eivat imeydy nahkapenkkeihin mutta kyllakin mokkatakille jos sen jattaa takapenkille vauvan viereen.

En tieda onko meissa siviilirohkeutta, matkustushimoa vai ollaanko me P:n kanssa ihan vaan seinahulluja kun me pakataan koliikkivauva autoon ja mennaan autolomalle Skotlantiin.Mutta ihmeiden aika ei ollut ohi, Leon nukkui kaytannossa koko matkan ja oli kuin oppikirjasta "Hyvin kasvatettu lapsi matkustaa".Taliskerin viskitislaamossakin Leon koisasi, mita nyt vahan pulautti muttei ollut taatusti ainut viskin hajusta oksentava.Ymmarran hyvin.

Kunnes paasimme kotiin ja sain oven kiinni.....siita asti on Leon karjunut, nyyhkyttanyt, huutanut, syonyt ja tehnyt kaikkea muttei nukkunut.Ja nyt on siis iltapaiva seuraavana paivana ja mun viimeinen aivosolu on jo mennyt vuorille pakoon.P makaa kotona paivaunilla ja me olemme evakossa nettikahvilassa ja mun kasi on kuin  pakkoliikkeen saanut."Hytkytys sinne ja vatkaus tanne, kas vaunut heiluu nain".Mista kummasta Leon on saanut tarpeen olla koko ajan liikkeessa, hah?